Bel me terug

We will create your brand from scratch, starting with the concept and ending with its promotion.

Our Address
Our Address
643 Park Ave, New York, USA
Phone
Email
Follow us

Zelfinzicht door coaching in Rotterdam

Coaching Rotterdam

Kan jij wel wat extra support gebruiken? Met coaching in Rotterdam sta je er niet alleen voor. Als objectieve professional zijn wij er voor jou om je een spiegel voor te houden. Veel van ons handelen en mentale processen gebeurt onbewust. Het kan zelfs zo voelen dat je vaak op de automatische piloot staat. Hoe vaak neem jij tijd voor jezelf om te reflecteren over het verloop van jouw leven? Is er een goede balans tussen dingen waar je energie van krijgt, en waar je energie in stopt? Als zelfreflectie coach in regio Zuid- Holland helpen wij jou graag om in contact met jouw kern te komen. Vanuit deze plek leef jij vanuit intentie en integriteit om het leven te creëren waar jij het meest tot je recht komt.

Voor wie is coaching in Rotterdam?

Coaching in Rotterdam is voor iedereen die meer in verbinding wil komen met zichzelf. Misschien merk je dat je last hebt van negatieve gedachten die jou tegenhouden om het leven te leiden dat jij wilt. Of heb jij bepaalde doelen voor ogen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Als zelfreflectie coach geven wij de ruimte om jouw talenten en kernwaarden naar de oppervlakte te halen. Wie ben jij en waar wil jij naartoe? Samen brengen wij in kaart wat voor jou echt belangrijk is, en op welke manier jij wilt groeien. Stap voor stap werken we samen toe naar het realiseren van jouw dromen. Wij zijn er voor jou als sparringpartner, mental coach, supporter en zelfreflectie coach om een volledig pakket van coaching in Rotterdam aan te bieden.

Wat kan coaching in Rotterdam voor jou betekenen?

Ieder individu heeft zijn eigen levenspad. We worden gevormd door onze opvoeding, leefomgeving, cultuur en de maatschappij waarin we leven. Zo tillen we ieder ons eigen rugzakje met overtuigingen over onszelf en hoe wij de wereld zien. De ene rugzak weegt zwaarder dan de andere, en voor sommigen is het gewicht te zwaar om alleen te dragen. Coaching in Rotterdam helpt om deze rugzak neer te zetten, stil te staan met een cursus zelfinzicht, en te kijken wat we aan ballast kunnen verwijderen. Wanneer jij met beide benen op de grond staat, wordt duidelijk wie jij bent en waar je voor staat. Vanuit deze stevige basis vervolg jij je weg met een gevoel van zelfvertrouwen om op jouw doelen af te stevenen.

Mijn diensten

Delon tatem services

Over ons als zelfreflectie coach

Met coaching in Rotterdam zijn wij er voor jou om je energie en kracht te geven. Iedereen heeft zijn eigen talenten om aan de wereld te schenken. Zou jij meer betekenis aan je leven willen geven? Met loopbaancoaching in Rotterdam ga je aan de slag om te ontdekken welke baan of carrière bij jou past. De weg naar ieder doel of iedere wens, begint altijd bij jezelf. Als zelfreflectie coach in Zuid-Holland steunen wij jou dan ook in dit proces om jouw eigen succesverhaal te creëren.

Contact
Addres
Located in The Hague

© 2021 All rights reserved. Developed at Xaaff

Scroll to top