Bel me terug

We will create your brand from scratch, starting with the concept and ending with its promotion.

Our Address
Our Address
643 Park Ave, New York, USA
Phone
Email
Follow us

Cursus zelfreflectie volgen?

Cursus zelfreflectie

Heb jij het gevoel dat je contact met jezelf verloren bent? Met een cursus zelfreflectie word je uitgedaagd eerlijk naar jezelf te kijken. Wat is er nu echt belangrijk in jouw leven en hoe is jouw zelfbeeld? Voel jij je zeker van jouw kennen en kunnen, of heb je niet zo’n hoge pet op van jezelf? Zelfvertrouwen is een essentiële factor voor een gelukkig bestaan. Vanuit een stevige basis creëer jij het leven waarin jij het meest tot je recht komt. Jouw talenten en vaardigheden worden zo veel mogelijk benut zodat jij iets unieks bijdraagt aan de wereld. Als zelfreflectie coach help ik jou dan ook graag om de beste versie van jezelf te worden.

Wat kan een cursus zelfreflectie voor jou betekenen?

Hoe vaak neem jij de tijd om stil te staan bij jezelf? Met een cursus zelfreflectie wordt jouw zelfinzicht vergroot. Er komen tijdens de cursus verschillende levensgebieden aan bod. Hoe tevreden ben jij eigenlijk met je carrière? Heb je het gevoel dat je vooruitkomt en groeit, of heb je het gevoel stil te staan en je tijd vol te maken? Als loopbaancoach in Rotterdam help ik jou om inzicht te krijgen in jouw levenspad. Zijn er bepaalde doelen waar je graag aan wilt werken? Heb jij een visie hoe jouw perfecte leven eruitziet? Samen brengen we in kaart wat écht belangrijk is, en welke stappen je kunt nemen om vanuit jouw kern te leven.

Leer jezelf beter kennen door een cursus zelfreflectie

Ieder individu heeft een unieke achtergrond. Jouw familie, cultuur, en persoonlijke ontwikkeling zijn onderdeel van wie jij bent als persoon. We zijn zo geprogrammeerd dat veel van ons handelen en onze denkprocessen onbewust gebeurt. Je kijkt dus eigenlijk door jouw eigen gekleurde bril naar de wereld. Maar hoe bewust ben jij aanwezig in het hier en nu? In hoeverre word je beïnvloedt door onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden, of beperkende gedachtes? Tijdens een cursus zelfreflectie word jij je bewust van deze onbewuste processen. Hierdoor vergroot jij jouw zelfinzicht en sta jij weer aan het roer van jouw eigen leven.

Mijn diensten

Delon tatem services

Over ons als zelfreflectie coach

Coaching Rotterdam is een breed begrip. Als professional houd ik mij constant bezig met innerlijke groei. Niet alleen van mijn cliënten, maar ook van mijzelf als zelfreflectie coach in Zuid-Holland. We leven in een samenleving die constant verandert, waardoor velen die veranderingen niet meer bij kunnen benen. Als coach ben ik er voor jou om weer sturing en richting te geven aan jouw leven. Schrijf je snel in voor een cursus zelfinzicht om weer in verbinding te komen met jouw kernwaarden en talenten.

Contact
Addres
Located in The Hague

© 2021 All rights reserved. Developed at Xaaff

Scroll to top