Bel me terug

We will create your brand from scratch, starting with the concept and ending with its promotion.

Our Address
Our Address
643 Park Ave, New York, USA
Phone
Email
Follow us

Op zoek naar loopbaancoaching Rotterdam?

Loopbaancoaching Rotterdam

Wil jij jouw werksituatie veranderen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Met loopbaancoaching in Rotterdam ontvang je de sturing die je nodig hebt om te doen wat écht bij je past. Zie jij elke ochtend op tegen weer een nieuwe werkdag? Of heb je het gevoel dat jouw opleiding totaal niet bij je past? Dan kan het tijd zijn om het roer om te gooien. Als zelfreflectie coach helpen wij jou graag om jouw talenten en krachten helder te krijgen. Wij stellen jou gerichte vragen waardoor je stilstaat bij wie jij bent en waar jij energie van krijgt. Het leven is te kort om te blijven investeren in een situatie waarin jij niet tot je recht komt. Wacht niet langer en kies voor coaching Rotterdam!

Wat kan loopbaancoaching in Rotterdam voor jou betekenen?

In onze maatschappij zijn er zo veel verschillende wegen die je op kunt gaan met jouw carrière. Misschien heb jij al een idee waar jouw passie ligt, of ben je juist nog zoekende naar een opleiding of baan waarin jij kunt groeien. De eerste stap naar een vervullende loopbaan, is in verbinding staan met jezelf. Zelfkennis en zelfbewustzijn maken dat je kunt groeien als mens en stappen zet in jouw carrière. Loopbaancoaching in Rotterdam helpt om jouw stip aan de horizon te bepalen. Leer jezelf beter kennen tijdens een cursus zelfreflectie waarin we de diepte in gaan over wat jou bezighoudt. Op deze manier voel jij je zeker van wie jij bent en welke richting je op wilt in jouw leven.

Voor wie is loopbaancoaching in Rotterdam?

Loopbaancoaching in Rotterdam is er voor iedereen zijn of haar leven met intentie wil leiden. Of je nu je huidige werk met meer plezier wil kunnen uitvoeren, of juist 180 graden om wil draaien en een hele andere kant op wilt. Wat belangrijk is, is dat je jouw keuzes vanuit integriteit maakt. Samen stellen wij doelen op waarmee je stap voor stap toewerkt naar een leven waar jij trots op kunt zijn. Als zelfreflectie coach helpen wij jou met het ontdekken van jouw dromen, en wat er nodig is om deze dromen te realiseren. Als spreekwoordelijke stok achter de deur zijn wij er voor jou om je te motiveren jouw beste leven te leiden!

Mijn diensten

Delon tatem services

Over de zelfreflectie coach

Als zelfreflectie coach in Rotterdam helpen wij getalenteerde individuen om twijfels en onzekerheden aan de kant te zetten. Iedereen heeft een vermogen om iets moois bij te dragen aan deze wereld. Door middel van loopbaancoaching in Rotterdam komen deze talenten aan de oppervlakte, zodat jij volgens jouw persoonlijke levensmissie jouw weg kunt vervolgen. Laat je verbazen door de energie en kracht die vrijkomt wanneer je onzekerheden aan de kant zet, en echt in jezelf begint te geloven! Creëer ook jouw eigen succesverhaal door in gesprek te gaan met mij als zelfreflectie coach in Zuid Holland.

Contact
Addres
The Hague - Rotterdam

© 2021 All rights reserved. Developed at Xaaff

Scroll to top